Ga naar de inhoud

Prefab Patisserie

"Laat je onderdompelen in de weelderige wereld van ambachtelijke desserts, waar smaak en vakmanschap samenkomen. Bij ons worden kant-en-klare desserts geen kwestie van massaproductie.

Onze desserts worden stuk voor stuk met de hand gemaakt en ontwikkeld, rechtstreeks uit onze eigen keuken. 

Wat maakt onze desserts zo bijzonder? Het begint met de hoogste kwaliteit ingrediënten, zorgvuldig geselecteerd om een ongeëvenaarde smaakbeleving te bieden. Onze getalenteerde patissiers combineren hun expertise met creatieve flair .

Wij staan klaar om aan al je behoeften te voldoen. Onze passie voor dessertinnovatie stelt ons in staat om steeds weer nieuwe smaakcombinaties en presentaties te ontwikkelen die je zullen verbazen.

''Samen brengen we de magie van de ambachtelijke patisserie naar jouw tafel.''

Bent u opzoek naar ?

Vraag naar onze mogelijkheden

Wij bieden een wisselend assortiment van standaard desserts en produceren desserts op maat.

Maak een eigen opzet of laat dit aan ons over

Stel eigen design of smaakprofielen samen. Lukt dit niet of wilt u graag onze expertise hiervoor gebruiken? dat kan!

Wij bieden 1 gratis proefmoment

Wilt u onze desserts eerst proeven? wij zorgen ervoor dat u uw gekozen desserts kan proeven op een voor uw gelegen moment

Bestellingen

Wij hanteren een besteltermijn van 7 dagen. Bestel deze gemakkelijk via de telefoon, whatsapp of e-mail. na akkoord krijgt u deze op gewenste datum geleverd. 

 

Te laat met bestellen?

Het kan wel eens zijn dat u te weinig of te laat heeft besteld. Neem dan telefonisch contact met ons op en bespreek de mogelijkheid om een spoedbestelling te plaatsen. De mogelijkheid hiervan hangt af van de drukte op dat moment. Voor zo'n bestelling worden spoedkosten in rekening gebracht

Levering

De producten worden geleverd door Star Catering zelf. Hierdoor kunnen wij onze kwaliteit waarborgen en zo houden we de connectie persoonlijk. Zo kunnen wij snel schakelen op problemen of wensen.

facturatie

Direct na onze levering ontvangt u uw factuur op de mail. Wij hanteren een betalingstermijn van 7 dagen. Mogelijk worden er bezorgkosten gerekend op uw bestelling. Dit bespreken wij vooraf.